[Ossm-members] Ажурирање: Classmate на МТВ1

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Thu Jun 14 12:48:40 UTC 2007


On Wednesday 13 June 2007 22:26:49 Bozidar Proevski wrote:
> Здраво на сите
>
> Во вторникот во просториите на Точка беше снимен мал прилог за ClassmatePC
> и функционирањето на истиот под ГНУ/Линукс.
> Прилогот ќе може да го гледате во петок, 15.06.2007 на првата програма на
> Македонската телевизија, во емисијата „Добро утро Македонијо“.

Прилогот ќе оди некаде меѓу 07:45 и 08:10

Кој може нека го сними.

Поздрав Боби
More information about the Ossm-members mailing list