[Ossm-members] Ажурирање: Classmate на МТВ1

Ilija Iliev strumjan at gmail.com
Fri Jun 15 07:05:45 UTC 2007


> > Во вторникот во просториите на Точка беше снимен мал прилог за ClassmatePC
> > и функционирањето на истиот под ГНУ/Линукс.
> > Прилогот ќе може да го гледате во петок, 15.06.2007 на првата програма на
> > Македонската телевизија, во емисијата „Добро утро Македонијо".


Наскоро ќе биде поставен (uploud-uvan :) на Јутјуб МРТ каналот
http://youtube.com/mkrtv

-- 
Best regards,
Ilija Iliev

gsm: +389 75 82 16 99
tel:    +389 02 3217 450
http://strumjan.blogspot.com


More information about the Ossm-members mailing list