[Ossm-members] ( слободен ) аудио софтвер

Новица Наков novica at bagra.org
Tue Jun 19 17:04:53 UTC 2007


каков сѐ / кој сѐ софтвер ми треба за да правам музика ? значи ме интересира 
името на апликацијата (во windows), каков тип е таа (?) и дали има замена за 
linux.

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_МакедонијаMore information about the Ossm-members mailing list