[Ossm-members] ( слободен ) аудио софтвер

Jovan Naumovski jove.mk at gmail.com
Tue Jun 19 23:43:41 UTC 2007


На вто, 2007-06-19 во 19:04 +0200, Новица Наков напиша:
> каков сѐ / кој сѐ софтвер ми треба за да правам музика ? значи ме интересира 
> името на апликацијата (во windows), каков тип е таа (?) и дали има замена за 
> linux.
> 

Не знам кој е win еквивалентот, ако воопшто има, но GTK апликација за
аудио е на пример jokosher:
http://www.jokosher.org/


More information about the Ossm-members mailing list