[Ossm-members] ( слободен ) аудио софтвер

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Jun 20 13:58:19 UTC 2007


ама некако не ми одговоривте на прашањето (или може не го поставив добро):

so, јас сум музичар свирам гитара и тарабука. сакам да правам музика на 
компјутер. каков се софтвер ми е потребен и како тој поединечно се вика.

ако ми кажете Rosegarden и да му ја видам страницата пак нема да знам што 
можам да правам со тоа како некој што е скроз неупатен во дигитална музика.

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_МакедонијаMore information about the Ossm-members mailing list