[Ossm-members] ( слободен ) аудио софтвер

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Wed Jun 20 16:10:48 UTC 2007


Новица Наков напиша:
> ама некако не ми одговоривте на прашањето (или може не го поставив добро):
> 
> so, јас сум музичар свирам гитара и тарабука. сакам да правам музика на 
> компјутер. каков се софтвер ми е потребен и како тој поединечно се вика.
> 
> ако ми кажете Rosegarden и да му ја видам страницата пак нема да знам што 
> можам да правам со тоа како некој што е скроз неупатен во дигитална музика.
> 
Епа Капсаров убаво ти пиша дека линкот до неговиот блог ти е добра 
основа за почеток. За повеќе посети ги страните на овие апликации и 
гуглај. Тешко дека ќе најдеш музички професионалци на листата :-)More information about the Ossm-members mailing list