[Ossm-members] cc muzika od samitot

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Jun 20 16:28:37 UTC 2007


на самитот делеа некои цедиња кои испадна дека се уствари аудио. музиката е cc 
(а и да не беше - сеедно). можете да ја соберете од тука: 

http://www.softver.org.mk/novica-ftp/cc-muzika-od-samitot.zip

20 мега се. пошто овој сервер не е за некој сообраќај голем ова ќе биде на 
интернет едно саат време - до 19 и 30. потоа го бришам. некој ако сака може 
торент да направи во меѓувреме или да го премести на подобро место.-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_МакедонијаMore information about the Ossm-members mailing list