[Ossm-members] cc muzika od samitot

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Wed Jun 20 16:41:38 UTC 2007


On Wednesday 20 June 2007 18:28:37 Новица Наков wrote:
> на самитот делеа некои цедиња кои испадна дека се уствари аудио. музиката е
> cc (а и да не беше - сеедно). можете да ја соберете од тука:
>
> http://www.softver.org.mk/novica-ftp/cc-muzika-od-samitot.zip
>
> 20 мега се. пошто овој сервер не е за некој сообраќај голем ова ќе биде на
> интернет едно саат време - до 19 и 30. потоа го бришам. некој ако сака може
> торент да направи во меѓувреме или да го премести на подобро место.

offtopic:
http://www.goodcopybadcopy.net/download

Многу добар филм за целата CC ствар.

-- 
Aleksandar Balalovski
http://blog.gemidjy.info
http://wiki.lugola.net - your future!
gemidjy at lugola.net
Coordinator of the Lugola (www.lugola.net)


More information about the Ossm-members mailing list