[Ossm-members] ( слободен ) аудио софтвер

Blagoj Kapsarov kapsarovb at gmail.com
Thu Jun 21 06:30:37 UTC 2007


Моја грешка друже, само сакав да алудирам на фактот дека Новица кажа дека
нема појма од музика и дека сака нешто да почне да прави. Нема да се
повтори.
ДЕЧКИ, СЕПАК НЕ ГО ПРЕПОРАЧУВАМ НЕСЛОБОДНИОТ СОФТВЕР, да не се разберем
погрешно!

Поздрав, Блаш
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20070621/996a93ef/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list