[Ossm-members] официјална кратенка за слободен софтвер македонија

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Jun 21 07:35:29 UTC 2007


На сре, 2007-06-20 во 21:12 +0200, Misa Popovik напиша:

> јас мислам да се викаме:
> 
> пч3ла м0м3 + јан1на
> 
> никој нема да може да сфати што значи, ама ќе сфатат колку сме над другите ;-)

:D +1, за 2С.мк нормално. 
-- 
Арангел
[ufo.linux.net.mk]
[ufo at linux.net.mk]
More information about the Ossm-members mailing list