[Ossm-members] официјална кратенка за слободен софтвер македонија

Misa Popovik popmisa at gmail.com
Wed Jun 20 19:12:18 UTC 2007


On Wednesday 20 June 2007, Дамјан Георгиевски wrote:
> 2С.мк баш е модерно.

јас мислам да се викаме:

пч3ла м0м3 + јан1на

никој нема да може да сфати што значи, ама ќе сфатат колку сме над другите ;-)


More information about the Ossm-members mailing list