[Ossm-members] ( слободен ) аудио софтвер

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Thu Jun 21 12:07:18 UTC 2007


On Tuesday 19 June 2007 19:04:53 Новица Наков wrote:
> каков сѐ / кој сѐ софтвер ми треба за да правам музика ? значи ме
> интересира името на апликацијата (во windows), каков тип е таа (?) и дали
> има замена за linux.

еве ова само што се појави во RSS 
http://www.linuxjournal.com/node/1000239
каде посочува на 
Jacklab Audio Distribution (JAD) [http://jacklab.net/]-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )
http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list