[Ossm-members] Дефиниција за слободни дела од културата

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Jun 21 14:12:24 UTC 2007


Не можам никаде да ја најдам оригиналната порака од Новица па затоа
пишувам нова.

Еве ја адресата со македонскиот превод, на него работевме јас и Новица.
Ве молам прочитајте ја и поправете евентуални грешки или пак само
пријавете ги на листава и ние ќе ги поправиме. Не одзима повеќе од 5
минути.

http://freedomdefined.org/Definition/Mk#.D0.92.D0.B0.D0.B6.D0.BD.D0.B8_.D1.81.D0.BB.D0.BE.D0.B1.D0.BE.D0.B4.D0.B8

Фала.
-- 
Арангел
[ufo.linux.net.mk]
[ufo at linux.net.mk]
More information about the Ossm-members mailing list