[Ossm-members] Дефиниција за слободни дела од културата

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Jun 21 14:23:00 UTC 2007


> Не можам никаде да ја најдам оригиналната порака од Новица па затоа
> пишувам нова.

па немаше порака на листава за ова :)

> Еве ја адресата со македонскиот превод, на него работевме јас и Новица.

и гемиџи.

> http://freedomdefined.org/Definition/Mk#.D0.92.D0.B0.D0.B6.D0.BD.D0.B8_.D1.
>81.D0.BB.D0.BE.D0.B1.D0.BE.D0.B4.D0.B8

хм.. ми се чини подобро ќе биде на листава наместо директно на вики пошто 
сакам убаво да го средам преводот. 

фала.


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_МакедонијаMore information about the Ossm-members mailing list