[Ossm-members] gpl3

Новица Наков novica at bagra.org
Fri Jun 22 14:08:06 UTC 2007


кого го интересираше за gpl3 и што таа носи има лесно читлив текст од rms во 
новата gnuzilla.

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_МакедонијаMore information about the Ossm-members mailing list