[Ossm-members] Дефиниција за слободни дела од културата

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Thu Jun 21 14:58:01 UTC 2007


On Thursday 21 June 2007 16:12:24 Arangel Angov wrote:
> Еве ја адресата со македонскиот превод, на него работевме јас и Новица.

И јас :))

-- 
Aleksandar Balalovski
http://blog.gemidjy.info
http://wiki.lugola.net - your future!
gemidjy at lugola.net
Coordinator of the Lugola (www.lugola.net)


More information about the Ossm-members mailing list