[Ossm-members] drupal за ss.org.mk

Новица Наков novica at bagra.org
Fri Jun 22 17:45:15 UTC 2007


го мигрираме сајтот полека полека на друпал. не знам дали пишав за ова овде до 
сега. 

енивеј, направив една мала страничка за проекти:
http://drupal.slobodensoftver.org.mk/proekti

ве молам дополнете ме ако нешто сум испуштил

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_МакедонијаMore information about the Ossm-members mailing list