[Ossm-members] drupal за ss.org.mk

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Sat Jun 23 06:08:58 UTC 2007


Упаѓам малце со едно прашање офтопик:
Целиот сајтот ќе биде двојазичен (мк, анг) или само
некои странички (како она About us)?

Двојазичноста може многу лесно да се направи
со модулот за друпал i18n. Си имам играно со
него многу фино работи.
Ако треба помош околу ова кажувајте.
Останува само работа + да се преведат текстовите
и на англиски.

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list