[Ossm-members] Free speech vs. free beer

Новица Наков novica at bagra.org
Fri Jun 22 23:41:24 UTC 2007


> Мислења?

мислам дека си во право за тоа дека зборовите се недвосмислено различни и 
можеби може да ја избегнеме таквата употреба.

но, прашањето за цената мора некако да се објасни. барем до сега во моите 
искуства луѓето често прашуваат а како/дали/зошто е бесплатно?

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_МакедонијаMore information about the Ossm-members mailing list