[Ossm-members] Free speech vs. free beer

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Sat Jun 23 18:40:08 UTC 2007


On Saturday 23 June 2007 20:27:11 Дамјан Георгиевски wrote:
> помислуваат ... не ми е јасно како и од каде, ама луѓе што не прочитале
> ништо на нашиот сајт или сл. Им доаѓаш и им збориш нешто слободен софтвер
> ... прво што кажуваат е „па и windows-от е бесплатен кај нас“.

А ти на тоа можеш да одговориш „Епа овој НЕ Е бесплатен, само е слободен!“

Поздрав Боби


More information about the Ossm-members mailing list