[Ossm-members] Ossm-members Digest, Vol 45, Issue 19

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Sun Jun 24 10:30:25 UTC 2007


On Sunday 24 June 2007 12:25:25 Jovan Kostovski wrote:
> Прво, ти од која страна си? "Имате ли вие...", дали
> не се сметаш за дел од заедницата или не делиш на
> наши и ваши? :)

Ама можи е од некоја невладина која се пукнува од работа на проекти како 
„Инсталирање на водовод во ромското маало во Чашиново“ и му е чудно што 
наместо да се дискутираат такви муабети се прават дискусии од овој тип :)

И мислам дека ја има љуфнато поентата и не сфатил што е поштенска листа.

-- 
Aleksandar Balalovski
http://blog.gemidjy.info
http://wiki.lugola.net - your future!
gemidjy at lugola.net
Coordinator of the Lugola (www.lugola.net)


More information about the Ossm-members mailing list