[Ossm-members] Ossm-members Digest, Vol 45, Issue 20

supreme valiumsen at gmail.com
Sun Jun 24 18:14:37 UTC 2007


Message: 6

> Date: Sun, 24 Jun 2007 12:30:25 +0200
> From: Aleksandar Balalovski <gemidjy at lugola.net>
> Subject: Re: [Ossm-members] Ossm-members Digest, Vol 45, Issue 19
> To: ossm-members at hedona.on.net.mk
> Message-ID: <200706241230.26025.gemidjy at lugola.net>
> Content-Type: text/plain;  charset="utf-8"
>
> On Sunday 24 June 2007 12:25:25 Jovan Kostovski wrote:
> > Прво, ти од која страна си? "Имате ли вие...", дали
> > не се сметаш за дел од заедницата или не делиш на
> > наши и ваши? :)
>
> Ама можи е од некоја невладина која се пукнува од работа на проекти како
> „Инсталирање на водовод во ромското маало во Чашиново" и му е чудно што
> наместо да се дискутираат такви муабети се прават дискусии од овој тип :)
>
> И мислам дека ја има љуфнато поентата и не сфатил што е поштенска листа.
>
> hehe , ne sum od nikoja nevladina organizacija + nesum od nie i nemam
nikakva losa namera kako prvo.
kako vtoro, za chatuvanje gledam ima kandidati mnogu, poentava mi beshe sto
pravite osven prevod kako daktilografki, i da ne zboram na toa od komentari
od tip kako ovoj pogore? pozdrav.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20070624/47aa4b96/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list