[Ossm-members] ЧПП Ажурирање

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Sun Jun 24 22:52:19 UTC 2007


Денес малку ја ажурирав листата на ЧПП на Вики. Можеби последните настани ме 
инспирираа, можеби и сите нешто научивме од нив, како и да е, можеме сето тоа 
да го искористиме за нови одговори на оваа листа:

http://wiki.lugola.net/ЧПП

Нови додадени прашања и одговори се:

# 8.1 Кој сѐ се бави со промоција на слободен софтвер?
# 8.2 Сакам да помогнам, ама не можам, па?

Работам на уште

-- 
Aleksandar Balalovski
http://blog.gemidjy.info
http://wiki.lugola.net - your future!
gemidjy at lugola.net
Coordinator of the Lugola (www.lugola.net)


More information about the Ossm-members mailing list