[Ossm-members] ЧПП Ажурирање

Biljana biljana.kochoska at gmail.com
Mon Jun 25 09:25:12 UTC 2007


> On 6/25/07, Aleksandar Balalovski <gemidjy at lugola.net> wrote:
> Нови додадени прашања и одговори се:
>
> # 8.1 Кој сѐ се бави со промоција на слободен софтвер?
> # 8.2 Сакам да помогнам, ама не можам, па?
>

Твоите корисни чпп, како и постовите на Новица за социологијата на
здружувањето 1 и 2:
http://www.softver.org.mk/novica/01182633531
http://www.softver.org.mk/novica/01182668655
ме инспирираа и јас да ги обогатам содржините на викито за слободен софтвер.

Па еве и од мене нешто:
http://wiki.lugola.net/За_заедницата

Поздрав

-- 
Bi


More information about the Ossm-members mailing list