[Ossm-members] Spodeli znaenje kampanja

Goce Mitevski goce.mitevski at gmail.com
Mon Jun 25 15:21:46 UTC 2007


> Елегантна е. Исклесана...дури и како постерче би била...екстра.

Исто така во план е позадина/постер за Сподели Кино, со тоа што едно
човече би било во средина, замотано во филмска лента или нешто
слично... ама за тоа потоа...


More information about the Ossm-members mailing list