[Ossm-members] Spodeli znaenje kampanja

Biljana biljana.kochoska at gmail.com
Mon Jun 25 15:23:32 UTC 2007


 > http://www.deviantart.com/deviation/58387998/
 > Како ви се допаѓа?

Мене ми се допаѓа, баш е модерно. :)

> Не ми се допаѓа лиценцата :)

Лиценцата е право на авторот да одлучи.

>Некако пошарено си го замислувам јас споделувањето :)

Windows е шарен па не значи делење.


-- 
Bi


More information about the Ossm-members mailing list