[Ossm-members] Spodeli znaenje kampanja

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Mon Jun 25 16:31:09 UTC 2007


Goce Mitevski напиша:

>> Не ми се допаѓа лиценцата :) и мислам дека можеби така човечињата изгледаат
>> еднолично. Некако пошарено си го замислувам јас споделувањето :)
> 
> И тоа е нешто :)
> 
> Поентата беше да се потенцира бројноста, но можеби и си во право за
> едноличноста. Иако мислам дека повеќе бои ќе ја нарушат хомогеноста.

Ни мене не ми се допаѓа што се сите исти премногу ме асоцира на роботи,
верска секта, калапи и слично.

Убавината е што сме различни затоа и имаме што да споделуваме.

Текстот е топ напраен.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS!
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list