[Ossm-members] Spodeli znaenje kampanja

Goce Mitevski goce.mitevski at gmail.com
Mon Jun 25 15:14:16 UTC 2007


> Не ми се допаѓа лиценцата :) и мислам дека можеби така човечињата изгледаат
> еднолично. Некако пошарено си го замислувам јас споделувањето :)

И тоа е нешто :)

Поентата беше да се потенцира бројноста, но можеби и си во право за
едноличноста. Иако мислам дека повеќе бои ќе ја нарушат хомогеноста.


More information about the Ossm-members mailing list