[Ossm-members] Ossm-members Digest, Vol 45, Issue 22

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Jun 25 16:37:45 UTC 2007


Viktor Stojanovski напиша: 

> А, е во согласност да провоцира и да замара со глупости?

не е, ама ние сме толерантни.

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_МакедонијаMore information about the Ossm-members mailing list