[Ossm-members] Ossm-members Digest, Vol 45, Issue 22

Viktor Stojanovski stojanovski.viktor at gmail.com
Mon Jun 25 16:39:06 UTC 2007


On 6/25/07, Новица Наков <novica at bagra.org> wrote:
> Viktor Stojanovski напиша:
>
> > А, е во согласност да провоцира и да замара со глупости?
>
> не е, ама ние сме толерантни.
>
> --
> Новица
>
> http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
> http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
> http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>

Ние ќе си толерираме а некој ќе плука по нас, ... ПРЕКРАСНО
-- 
<<<Stojanovski Viktor>>>


More information about the Ossm-members mailing list