[Ossm-members] Spodeli znaenje kampanja

Goce Mitevski goce.mitevski at gmail.com
Mon Jun 25 17:19:33 UTC 2007


> Деца топ е позадината!!!!!

Ај погледнете ја и оваа варијанта... можеби ќе ви се допадне повеќе...

http://picasaweb.google.com/goce.mitevski/mrJzP/photo#5080052451738335890

Мене ми е еднакво симпатична како и првата, само што има нагласена
разноврсност во сектата :)


More information about the Ossm-members mailing list