[Ossm-members] Spodeli znaenje kampanja

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Jun 25 17:29:47 UTC 2007


Goce Mitevski напиша: 

> Мене ми е еднакво симпатична како и првата, само што има нагласена
> разноврсност во сектата :)

дефинитивно +1 

:)-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_МакедонијаMore information about the Ossm-members mailing list