[Ossm-members] Ossm-members Digest, Vol 45, Issue 25

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Jun 25 18:45:19 UTC 2007


На пон, 2007-06-25 во 18:56 +0200, supreme напиша:
> Ок , эа некого можда эамарам, али ти си  
> 100% сигурен дека никого не эамараш?
> Дај преслушајте се малку како се  
> понашате, немав ништо цинично во тоа  
> што го кажав, плус малку добронамерна  
> критика влијае на поттик нешто  
> эаедничко да се направи, а не да се  
> прават праэни муабети.

Supreme, како и да се викаш, прво би било културно од твоја страна да се
претставиш кој си и што работиш и како мислиш дека би можел да
придонесеш (така е редот тука). :)

Поздрав.

-- 
Арангел
[ufo.linux.net.mk]
[ufo at linux.net.mk]
More information about the Ossm-members mailing list