[Ossm-members] Free speech vs. free beer

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Mon Jun 25 21:36:17 UTC 2007


On Monday 25 June 2007 22:49:07 Новица Наков wrote:
> не можам да се снајдам во ова веб странициве на веснициве ама во денешен
> шпиц имаше малку текст за википедија на насловна. ако одите на главната
> страница (http://www.spic.com.mk/) и ја видите сликичката тоа беше малата
> коцка во десниот долен ќош:
> http://www.spic.com.mk/images/Editions/323%2032/Clip_10.jpg
>
> е, таму википедија е крстена како „бесплатна“ енциклопедија. :)

Е таму, ако не се лажам, советници за интернет-технологиите се од 
Метаморфозис.

Поздрав Боби


More information about the Ossm-members mailing list