[Ossm-members] fsfe: 6 прашања за националните институти за стандарди

Новица Наков novica at bagra.org
Tue Jun 26 16:14:50 UTC 2007


> си мислам дека можеби е добро ова да го имаме на македонски

имаат пдф: http://fsfeurope.org/documents/msooxml-questions.pdf

она мислам дека треба да се преведе е веројатно на 
http://fsfeurope.org/documents/msooxml-questions

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_МакедонијаMore information about the Ossm-members mailing list