[Ossm-members] fsfe: 6 прашања за националните институти за стандарди

Jovan Naumovski jove.mk at gmail.com
Tue Jun 26 16:19:18 UTC 2007


На вто, 2007-06-26 во 18:05 +0200, Новица Наков напиша:
> http://www.fsfe.org/fellows/greve/freedom_bits/six_questions_to_national_standardisation_bodies
> 
> си мислам дека можеби е добро ова да го имаме на македонски
> 
> 

Го зедовме по пола со Арангел. Уживајте!
More information about the Ossm-members mailing list