[Ossm-members] Предлог 2С.мк Веб 2.0 лого

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Jun 27 10:59:06 UTC 2007


На сре, 2007-06-27 во 10:58 +0200, Goce Mitevski напиша:
> Која од варијантите ви изгледа најсоодветна?
> 
> http://picasaweb.google.com/goce.mitevski/mrJzP/photo#5080665186881770114

Ми се допаѓаат и сината и црната, треба да се види која поубаво ќе стои
на сајтот, што знам можеби портокаловата...

Изгледа дека конечно си го најдовме дизајнерот што го немавме
никогаш. :)
-- 
Арангел
[ufo.linux.net.mk]
[ufo at linux.net.mk]
More information about the Ossm-members mailing list