[Ossm-members] Предлог 2С.мк Веб 2.0 лого

Biljana Kochoska biljana.kochoska at gmail.com
Wed Jun 27 11:28:22 UTC 2007


 Goce Mitevski  wrote:
> Која од варијантите ви изгледа најсоодветна?

Мене не ми се допаѓа мешањето на стилови.
Не ми иде гулабот во комбинација со тоа рефлектирачко кругче.
Делува како некој пластичен жетон :)
Плус во такви комбинации на бои. Некако ми е кинеско.
Мислам дека не треба да се прави у таков веб 2.0 дизајн, бргу ќе му
помине модата.
Треба да е посериозно, поминималистичко за да биде ин подолго време.

Поздрав

-- 
Bi


More information about the Ossm-members mailing list