[Ossm-members] Предлог 2С.мк Веб 2.0 лого

Biljana Kochoska biljana.kochoska at gmail.com
Wed Jun 27 12:23:35 UTC 2007


Aleksandar Balalovski wrote:
> е сеа што не се
> разбирам во графика и естетика друга работа. Иначе на Веб2.0 нема да му
> помине модата, РОФЛ!

Александар :)
Јас не реков дека на веб 2.0 ќе му помине модата, туку на таквиот дизајн.
Ако се разбираше бар малку во дизајн, ќе видеше дека по светов ова е
веќе надминато.

-- 
Bi


More information about the Ossm-members mailing list