[Ossm-members] Предлог 2С.мк Веб 2.0 лого

Goce Mitevski goce.mitevski at gmail.com
Wed Jun 27 13:15:13 UTC 2007


>Тоа гулабот малце заебан е за
> манипулација многу е долг и широк, а ептен па ако го намалиш не се гледа
> кругчето со бинарни ко што треба... Не знам, нека го решат дизајнериве
> некако... :)

Постои варијанта, подлогата да биде коцка, па да се измодифицира сè во
тој правец... ќе пробам и така, па ако испадне нешто доволно добро за
во јавност ќе го закачам. Мислам дека може да испадне нешто од
предлогот на Новица за Apple.


More information about the Ossm-members mailing list