[Ossm-members] fsfe: 6 прашања за националните институти за стандарди

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Jun 27 13:47:13 UTC 2007


> Закачете го и на ODF.SOFTVER.ORG.MK

всушност odf.slobodensoftver.org.mk за кој мислам дека треба да одредиме 
уредник кој ќе има задача да објавува барем еден ваков текст месечно и да 
направи spam листа од медиуми и владини мејлови кај што ќе им праќа њузлетер.


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_МакедонијаMore information about the Ossm-members mailing list