[Ossm-members] predlog 3 - spodeli znaenje

Biljana Kochoska biljana.kochoska at gmail.com
Wed Jun 27 14:07:13 UTC 2007


On 6/27/07, Blagoj Kapsarov <kapsarovb at gmail.com> wrote:

> го ажурирав дечки
>
> http://www.deviantart.com/deviation/58534264/

Мислам дека во овој постер не одговара истиот слоган од претходниот.
Тука, можеби посоодветно би било да стои:

„Секој чекор, нов успех!"

или слично :)


-- 
Bi


More information about the Ossm-members mailing list