[Ossm-members] predlog 3 - spodeli znaenje

Goce Mitevski goce.mitevski at gmail.com
Wed Jun 27 14:38:04 UTC 2007


> Мислам дека во овој постер не одговара истиот слоган од претходниот.
> Тука, можеби посоодветно би било да стои:
>

Се сложувам, бидејќи на позадинава бројноста баш и нема голем удел.

> „Секој чекор, нов успех!"

Можеби: Чекори сигурно!


More information about the Ossm-members mailing list