[Ossm-members] Spodeli znaenje kampanja

Goce Mitevski goce.mitevski at gmail.com
Wed Jun 27 14:35:36 UTC 2007


> Не знам колку стварно асоцираат, во секој случај мене првата варијанта
> ми беше поубава :) некако пофенси беше.
> А и типографијата ти е полн погодок.

Супер што на сите горе-долу ви се допадна. Еве ја и втората што
требаше уште вчера да ја закачам...

http://www.deviantart.com/deviation/58538701/

Мислам дека оваа е многу (по)соодветна за постер или нешто слично, но
добра е и за позадина.


More information about the Ossm-members mailing list