[Ossm-members] Spodeli znaenje kampanja

Biljana Kochoska biljana.kochoska at gmail.com
Wed Jun 27 13:45:59 UTC 2007


> Windows Live Messenger. Нема везе уствари, мене ми се арни вака, но
> ако се сложите дека не одговараат ќе бараме чаре. :)

Не знам колку стварно асоцираат, во секој случај мене првата варијанта
ми беше поубава :) некако пофенси беше.
А и типографијата ти е полн погодок.

-- 
Bi


More information about the Ossm-members mailing list