[Ossm-members] fsfe: 6 прашања за националните институти за стандарди

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Wed Jun 27 17:01:41 UTC 2007


On 6/27/07, Новица Наков <novica at bagra.org> wrote:
> ако некој ја утнал пораката, за уредник за odf.slobodensoftver.org.mk да
> повторам, ни треба таков. мислам дека не е некоја работа која одзема
> претерано многу време.

Да повторам, ако некој не разбрал, јас ќе бидам уредник, ако има други
заинтересирани, или ако некоја сака да ми праќа вести за сајтот може
на igor at slobodensoftver.org.mk

Ако некој ја утнал пораката :

Не знам како се вика Adopters на македонски, предлози?

-- 
Igor Stamatovski
_____________________________
Free Software Macedonia
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk


More information about the Ossm-members mailing list