[Ossm-members] fsfe: 6 прашања за националните институти за стандарди

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Jun 27 16:52:36 UTC 2007http://wiki.lugola.net/MSOOXML

го прегледав(ме) текстов уште еднаш. не сакам сѐ уште да го пратам до fsfe. 
мислам дека може да се направи почитлив. молам кој сака да прочита и 
забелешки за нејасни реченици да остави во јазичето „разговор“.

ако некој ја утнал пораката, за уредник за odf.slobodensoftver.org.mk да 
повторам, ни треба таков. мислам дека не е некоја работа која одзема 
претерано многу време.

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list