[Ossm-members] fsfe: 6 прашања за националните институти за стандарди

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Wed Jun 27 19:01:04 UTC 2007


On 6/27/07, Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com> wrote:
> Не знам како се вика Adopters на македонски, предлози?

Прифаќачи ???
Во случајов, бидејќи се работи за листа на држави во кои е прифатен
ODF форматот, можеби најдобар превод е „Прифатено во"

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list