[Ossm-members] fsfe: 6 прашања за националните институти за стандарди

Vladislav Bidikov bidikovi at unet.com.mk
Wed Jun 27 19:24:11 UTC 2007


Podrzuvaci, Promoteri, Primenuvaci ...

I sekako kako posleden izbor :Prifateno od" na Combe ...

-- 
V.B

Jovan Kostovski wrote:
> On 6/27/07, Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com> wrote:
>> Не знам како се вика Adopters на македонски, предлози?
> 
> Прифаќачи ???
> Во случајов, бидејќи се работи за листа на држави во кои е прифатен
> ODF форматот, можеби најдобар превод е „Прифатено во"
> 
> ПОЗДРАВ, Чомбе
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members

More information about the Ossm-members mailing list