[Ossm-members] ГНУ GPL v3 петок 29 јуни 2007 година

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Thu Jun 28 09:29:33 UTC 2007


Утре ФСФ официјално ја лансира ГНУ ГПЛ верзија 3.

Мислам дека треба да спремиме соопштение за печат и тоа да биде првата
нова вест од новиот сајт.

http://lists.gnu.org/archive/html/info-member/2007-06/msg00000.html

Тоа претпоставува дека треба да го лансираме вечер.

-- 
Igor Stamatovski
_____________________________
Free Software Macedonia
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk


More information about the Ossm-members mailing list